DE CRUISE VAN UW DROMEN OP DE OOSTZEE

map

Frisse, schone zeelucht en een fantastisch uitzicht over de archipel bieden een aangename ervaring voor iedereen, in het bijzonder wanneer dit alles ervaren kan worden aan boord van een luxueus cruiseschip van Tallink Silja.

Aan boord wacht u elegante accommodatie, een diversiteit aan restaurants, belastingvrij winkelen met de nieuwste trends van topmerken maar ook internationaal entertainment en een echte casino-omgeving.

Meer →
Zoek uw favoriete hoofdstad rond de Oostzee op! Koninklijk STOCKHOLM; de ÅLAND-EILANDEN met adembenemende uitzichten; HELSINKI met de moderne architectuur en design; TURKU, oude Finse hoofdstad; RIGA, de metropolis van de Baltische staten en de middeleeuwse Hanzestad TALLINN. De meeste van onze bestemmingen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en zijn een bezoek meer dan waard. Als u meer tijd wilt doorbrengen in deze noordelijke steden – neem dan een kijkje bij onze hotelovernachtingen. We hebben fantastische aanbiedingen en hebben ook diverse hotels in eigen beheer. De diversiteit aan routes en bestemmingen biedt u de mogelijkheid zelf uw reis samen te stellen: u kiest de bestemming en wij zorgen ervoor dat u er veilig en comfortabel naartoe reist!

DE HELE OOSTZEE BINNEN BEREIK!

Stel uw eigen route samen en combineer onze cruises, autopakketten en uitstekende hoteldeals rondom de Oostzee.

HELSINKI-TALLINN PER SHUTTLE:

Veilig en comfortabel!

Shuttles Star & Megastar

HET MEEST UITGEBREIDE AANBOD AAN ROUTES DOOR TALLINK SILJA

Stocholm-Tallin v.v  » Stocholm-Riga v.v » Stocholm-Helsinki v.v » Stocholm-Turku v.v »

AS Tallink Grupp

Tallink Silja Oy maakt deel uit van de AS Tallink Grupp - een too- naangevend bedrijf in het passagiersvervoer op de Oostzee; we bieden een breed scala aan diensten en het hele jaar door toegang tot het Oostzeegebied. Met onze moderne vloot van 16 schepen vervoeren we u naar de beste vakantiebestemmingen van Finland, Zweden en de Baltische staten. Combineer een op- windende citytrip met een avontuurlijke cruise aan boord van de luxueuze schepen van Tallink Silja.

Meer →
Onze diensten variëren van eersteklas cruises tot snelle en betaalbare overtochten en van onvergetelijke vakantie- ervaringen tot professioneel zakelijk reizen. Ga met ons mee op avontuur in de idyllische archipel van de noordelijke Oostzee, op onze schitterende state-of-the-art schepen!

ZWEDEN-FINLAND: DE 2 GROOTSTE
HOOFDSTEDEN VAN SCANDINAVIË

Met één cruise bent u in staat 2 beroemde Scandinavische hoofdsteden te bezoeken: Helsinki en Stockholm. Tallink Silja verbindt deze twee "parels" van de Oostzee met pure luxe.

Meer →
Twee van de meest luxe cruiseschepen ter wereld, de zusterschepen Silja Serenade en Silja Symphony hebben een 142 meter lange promenade met glazen dak waaraan restaurants, bars, winkels en boetiekjes liggen - net een winkelstraat op zee. Geniet van de diensten van het tropische recreatiecentrum, met sauna en verwarmde zwembaden; ontspan u in de schoonheidssalon met wereldberoemde cosmeticamerken. Met deze overvloed aan indrukken zal het voelen alsof de tijd even stil staat, en de volgende ochtend heeft u uw bestemming bereikt.

HELSINKI-TALLINN PER SHUTTLE: VEILIG EN COMFORTABEL

Waarom zou u tijdens uw verblijf in Finland de stad Tallinn niet bezoeken? Het is dichterbij dan u denkt! Tallink Shuttle is een snelle, moderne veerpontverbinding tussen de twee Scandinavische hoofdsteden. Met onze moderne vloot kunt u van het stadshart van Helsinki naar het centrum van Tallinn reizen.

Meer →
Elk schip biedt plaats aan meer dan 2000 passagiers en meer dan 450 auto's. Twee uur reistijd op de Star of Superstar is meer dan een snelle overtocht per veerpont. Met deze schepen reizen is comfortabel; we garanderen dat uw reis op alle fronten aangenaam en onvergetelijk zal zijn. Wilt u meer tijd doorbrengen in Tallinn? In dit geval staat elk van onze vier comfortabele Tallink- hotels tot uw dienst

VAN STOCKHOLM NAAR TALLINN EN RIGA

de Tallink Silja-vloot verbindt het moderne Scandinavische Stockholm met de historische Baltische hoofdsteden Tallinn en Riga. De in 2009 nieuw opgeleverde Baltic Queen en de Victoria I, gebouwd in 2004 bedienen de lijn Stockholm-Tallinn, met dagelijks vertrek uit beide steden.

Meer →
De Romantika en Isabelle nemen u nog verder mee de Baltische regio in; zij bedienen de route Stockholm-Riga. Deze royalties van de Oostzee bieden comfortabele, goed uitgeruste hutten voor alle behoeften. Aan boord is entertainment van wereldklasse gegarandeerd, u hoeft alleen te kiezen of u een opwindende nacht wilt beleven met het kijken naar een internationale nachtshow of dat u zich door de band laat begeleiden bij het dansen op onze dansvloer. Geniet van de zwoele zee en maak u klaar voor het ontdekken van het avontuur in de nieuwe haven die op u wacht!

WE ZIJN BETROKKEN

Vertrouw op onze ervaring en tradities, opgebouwd in tientallen jaren; geniet van uw verblijf aan boord van de meest moderne, luxe schepen die natuurlijk voldoen aan de hoogste milieuvereisten en de veeleisende veiligheidsnormen.

Meer →

We erkennen dat bescherming en beheer van het milieu één van de belangrijkste prioriteiten is. Er wordt veel ondernomen om het milieu te conserveren en te beschermen tegen vervuiling van het oppervlaktewater, de atmosfeer en andere vormen van vervuiling, waaronder kantoorafval. Sinds 2002 zijn de schepen van de Tallink-groep vrijwel allemaal vervangen door nieuwe exemplaren; hierdoor hebben we momenteel de meest geavanceerde schepen in het noordelijke Oostzeegebied.

De veiligheid van onze passagiers staat altijd voorop en onze klanten hebben vertrouwen in ons. In 2013 is de Silja Line door Finland verkozen als "Vertrouwd merk" volgens het klantenonderzoek van Reader's Digest.